Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: “Σφαγή” Μεϊμαράκη και Παπαμιμίκου για τον πορτιέρη

Σε δημόσιο διάλογο, είτε στα κομματικά όργανα είτε αλλού, καλεί ο Ανδρέας Παπαμιμίκος τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη με στόχο, όπως λέει “να ειπωθούν πολλές αλήθειες.”

Απαντώντας στα υποτιμητικά σχόλια του κ. Μεϊμαράκη προς το πρόσωπό του με μήνυμά του στο facebook ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ επισημαίνει πως «όταν ένας πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το γραμματέα του κόμματος ΄΄πορτιέρη΄΄, ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα”.

Ο κ. Παπαμιμίκος επισημαίνει πως προσωπικά έχει μάθει στην πολιτική να δίνει μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα και για αυτό προσκαλεί τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, σε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς.

“Ηρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες, εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες” δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως μέχρι τότε δεν θα ακολουθήσει τον κ. Μεϊμαράκη σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 10
Το «μανιφέστο» Τσίπρα για την «κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής» και την προοδευτική συμπαράταξη
Το προγραμματικό κείμενο επικεντρώνεται στην ανάγκη για τη συμπαράταξη των τριών βασικών ρευμάτων της σύγχρονης αριστεράς: της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας
Αλέξης Τσίπρας 73
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας