Κόσμος

Ισοπέδωσαν το αρχηγείο της τουρκικής στρατοχωροφυλακής οι Κούρδοι

Κούρδοι αντάρτες του PKK ισοπέδωσαν το αρχηγείο της στρατοχωροφυλακής στην πόλη Τσινάρ (Çınar) νοτίως του Ντιγιάρμπακιρ στην νοτιονατολική Τουρκία.

Η επίθεση έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα με πυροβόλα όπλα, ρουκέτες και ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα στo Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα, ΗΠΑ και 41 ακόμη χώρες καταδικάζουν τα ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της Πολωνίας – «Βαθιά ανησυχία για τις 19 παραβιάσεις»
Η Πολωνία τόνισε ότι «οι απερίσκεπτες ενέργειες της Ρωσίας αποτελούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου και αποσταθεροποιητική κλιμάκωση που φέρνει την περιοχή πιο κοντά στη σύγκρουση από κάθε άλλη φορά»
Στρατιώτες περπατούν δίπλα σε ένα σημείο όπου η στέγη ενός σπιτιού καταστράφηκε, μετά την παραβίαση του πολωνικού εναερίου χώρου από ρωσικά drones κατά τη διάρκεια επίθεσης στην Ουκρανία, μερικά από τα οποία καταρρίφθηκαν από την Πολωνία με την υποστήριξη των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ 1