Κόσμος

Απέραντο νεκροταφείο! Άλλοι 12 άνθρωποι πνίγηκαν στο Αιγαίο

Τουλάχιστον 12 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά, πνίγηκαν σήμερα στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Τουρκίας, μετά το ναυάγιο του σκάφους τους με το οποίο επιχειρούσαν να φθάσουν στα ελληνικά νησιά, ανέφεραν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η τουρκική ακτοφυλακή διέσωσε 28 από τους επιβάτες του σκάφους αυτού, που είχε αποπλεύσει τα χαράματα από την επαρχία της Σμύρνης, διευκρίνισε το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, χωρίς να διευκρινίσει την εθνικότητα των διασωθέντων και των θυμάτων.

Επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανεύρεση τουλάχιστον δέκα από τους επιβάτες, η τύχη των οποίων εξακολουθεί να αγνοείται, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις για μέτρα σοκ από Μπαϊρού στη Γαλλία - Ζητά περικοπές 3.000 θέσεων στο δημόσιο και κατάργηση 2 αργιών
Ο Φρανσουά Μπαϊρού υποστηρίζει ότι η Δευτέρα του Πάσχα και η Ημέρα της Νίκης θα μπορούσαν να γίνουν κανονικές εργάσιμες ημέρες, καθώς οι επικριτές αποκαλούν το σχέδιο «άμεση επίθεση στη Γαλλία»
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση ενός σημαντικού σχεδίου ανάκαμψης των δημόσιων οικονομικών, στο οποίο περιγράφονται οι πρώτες δημοσιονομικές κατευθύνσεις για το 2026