Αθλητικά

Λα Κορούνια για Σαμαρά

Ισπανικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τον Γιώργο Σαμαρά, του οποίου το συμβόλαιο με την Σέλτικ λήγει το καλοκαίρι.

Με δεδομένη την πρόθεση του διεθνή επιθετικού να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Κέλτες θα μπορεί από την Γενάρη να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με οποία ομάδα επιθυμεί. Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες, ωστόσο την Τετάρτη στο προσκήνιο ήρθαν οι Ισπανοί.
 
 
Ο επιθετικός της Σέλτικ πιθανότατα να αλλάξει χώρα τον επόμενο μήνα και να προτιμήσει το ισπανικό πρωτάθλημα και την ”Ντέπορ””αναφέρει η ”AS”, ενώ το ”STV Sport” τονίζει ότι “ο Σαμαράς φαίνεται να έχει απορρίψει την ανανέωση του συμβολαίου του, που του πρότεινε η διοίκηση της σκωτσέζικης ομάδας”!
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα