Lifestyle

Το πριγκιπικό ειδύλλιο που έγινε σαπουνόπερα!

Όταν ένα αληθινό lovestory και μάλιστα γαλαζοαίματων, γίνεται σίριαλ, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.

O πρίγκηπας Φελίπε και η πριγκίπισσα Λετίθια αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι γαλαζοαίματων. Η παραμυθένια ζωή τους και το τρυφερό τους ειδύλλιο αποτέλεσε έμπνευση για κάποιους  που είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν μία σαπουνόπερα που να αφορά το lovestory τους.

Η κοινή τους πορεία, τα πραγματικά γεγονότα και κάποια στοιχεία μυθοπλασίας δημιούρησαν το: ”Φελίπε και Λετίθια: Μια ιστορία αγάπης”. Το σίριαλ ξεκίνησε να προβάλλεται την προηγούμενη εβδομάδα και τα μηχανάκια της AGB πήραν φωτιά.

Το πριγκιπικό ζεύγος υποδύονται οι Αμάια Σαλαμάνκα και ο κωμικός Φερνάντο Γκιλ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Βάσω Καζαντζίδη: «Τελευταία ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν ήταν αυτός που ήξερα, μετά διαγνώστηκε με 10 όγκους στον εγκέφαλο»
«Το λέω για πρώτη φορά, ήταν πρόβλημα της αρρώστιας του, γιατί αυτό δεν εξελίχθηκε μέσα σε έναν χρόνο», εξομολογήθηκε ακόμα η σύζυγός του σπουδαίο καλλιτέχνη
Βάσω Καζαντζίδη
Η Κλόε Μαλ είναι η διάδοχος της Άννα Γουίντορ στην αμερικανική Vogue: Η συντάκτρια στην ηγεσία της «βίβλου» της μόδας
Ανακοινώθηκε η νέα επικεφαλής της αμερικανικής Vogue - Ποια είναι η 39χρονη κόρη της ηθοποιού Κάντις Μπέργκεν και του σκηνοθέτη Λουί Μαλ που παίρνει τη σκυτάλη από την Άννα Γουίντουρ
Άννα Γουίντορ - Κλόε Μαλ