Κόσμος

50.000 αστυνομικοί για να μη γίνει … της Κορέας

11 και 12 Νοεμβρίου συνεδριάζουν οι G20 στη Σεούλ και οι αρχές της χώρας κατεβάζουν στο δρόμο 50.000 αστυνομικούς

καθώς φοβούνται εκτός από αντιδράσεις του κόσμου και τρομοκρατικές επιθέσεις μετά από σχετικές απειλές από τη Βόρειο Κορέα.

Εκτός από τους αστυνομικούς μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν στην περιοχή όπου θα γίνει η σύνοδος, ενώ σκοπευτές θα πάρουν θέσεις στα γύρω βουνά.

Οι βορειοκορεάτες θυμίζουν με νόημα ότι είχαν 115 νεκρούς μετά από βομβιστική επίθεση λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες το 1987, μια επίθεση που η Σεούλ είχε αποδώσει στη Βόρειο Κορέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πατέρας πήγε να πάρει τσιγάρα και δεν επέστρεψε ποτέ: Μετά από 55 χρόνια αποκαλύφθηκε πως ήταν θαμμένος στο υπόγειο
Τα παιδιά του δεν πείστηκαν ποτέ από τα λεγόμενα της μητέρας τους που ισχυρίζονταν πως τους εγκατέλειψε - «Όποιο μυστικό κι αν είχε, το πήρε μαζί της στον τάφο»
Πατέρας πήγε να πάρει τσιγάρα και δεν επέστρεψε ποτέ: Μετά από 55 χρόνια αποκαλύφθηκε πως ήταν θαμμένος στο υπόγειο