Κόσμος

Της έκοψαν κλήση γιατί οδηγούσε ενώ χρησιμοποιούσε… δονητή!

Κλήση γιατί οδηγείς και μιλάς στο κινητό μπορεί να έχεις πάρει. Κλήση για υπερβολική ταχύτητα ναι. Αλλά κλήση γιατί χρησιμοποιείς δονητή ενώ οδηγείς; Μάλλον όχι!

Κι όμως. Ένας αστυνομικός στο χωριό Ελμγουντ Πλέις στο Οχάιο δεν πίστευε στα μάτια του, όταν σταμάτησε για έλεγχο ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια.
 
Όπως έγραψε ο αστυνομικός Ross Gilbert στην αναφορά του, η 36χρονη οδηγός, οδηγούσε και παράλληλα απολάμβανε τις υπηρεσίες ενός… δονητή. Μάλιστα όπως είπε ο αστυνομικός είχε βάλει και μια μικρή τηλεόραση όπου έβλεπε μια ταινία πορνό!
 
Το περιστατικό συνέβη στις 17 Αυγούστου σε κεντρικό δρόμο του χωριού και η γυναίκα κατηγορείται για “οδήγηση χωρίς απαιτούμενη προσοχή”, καθώς είναι προφανές ότι το μυαλό της ήταν αλλού.
 
Ο Gilbert δήλωσε ότι δεν έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο, κατά τις περιπολίες του στους δρόμους.
 
“Είναι ασυνήθιστο και προσωπικά μου συνέβη για πρώτη φορά” τόνισε.
 
Η 36χρονη, αφέθηκε ελεύθερη και θα παρουσιαστεί σε δικαστήριο της πόλης Hamilton σήμερα το απόγευμα. Η τύχη του δονητή; Αγνοείται…
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Νετανιάχου δεν σταματάει τον πόλεμο και σχεδιάζει τον πλήρη έλεγχο της Γάζας: «Επιχειρήσεις ακόμη και σε περιοχές όπου κρατούνται όμηροι»
«Η απόφαση ελήφθη, το Ισραήλ προχωρά στην κατάληψη της Γάζας», αναφέρουν ανώτατοι αξιωματούχοι - Κόντρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας - Αβέβαιο το μέλλον των αμάχων
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 2
Ο Τραμπ μπλοκάρει το μποϊκοτάζ σε ισραηλινές επιχειρήσεις: Απειλεί πολιτείες πως θα χάσουν κονδύλια για φυσικές καταστροφές
Η απόφαση αυτή στοχεύει το κίνημα Boycott, Divestment, Sanctions- BDS, μια εκστρατεία που έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει οικονομική πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να τερματίσει την κατοχή του στα εδάφη της Παλαιστίνης
Ντόναλντ Τραμπ