Κόσμος

Μεξικανός δήμαρχος σκότωσε τον πολιτικό του αντίπαλο

Σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλον έναν επειδή τον κορόιδεψαν επειδή έχασε στις εκλογές.

Ένας μεξικανός δήμαρχος σκότωσε έναν πολιτικό αντίπαλό του και τραυμάτισε έναν άλλο ανοίγοντας πυρ εναντίον τους επειδή τον κορόιδεψαν για την ήττα του κόμματός του, του Θεσμικού Επαναστατικού Κόμματος (PRI) στις εκλογές της Κυριακής στη μεξικανική πολιτεία Οαχάκα (νότιο Μεξικό), ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

“Ο πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου του Σαν Πέντρο Τοτολαπάν, ο Χεράρντο Χαρκίν Ντίας, πυροβόλησε εναντίον δύο μελών του Κόμματος της Δημοκρατικής Επανάστασης (PRD, αριστερά) που τον κορόιδεψαν επειδή το PRI έχασε τη θέση του κυβερνήτη”, αναφέρει η αστυνομία στης Πολιτείας της Οαχάκα σε ανακοίνωσή της.

Την Κυριακή, ένας σχηματισμός αποτελούμενος από το Κόμμα Εθνικής Δράσης του συντηρητικού προέδρου Φελίπε Καλντερόν και το PRD κέρδισε τη νότια αυτή Πολιτεία από το PRI, που την κυβερνούσε εδώ και 80 χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κοινή έκκληση των Πατριαρχών Ιεροσολύμων μετά την επίσκεψή τους στη Γάζα: «Όταν σιωπάς μπροστά στον πόνο, εξαπατάς την συνείδησή σου»
Ο Ορθόδοξος και Λατίνος Πατριάρχης Ιεροσολύμων απευθύνουν δραματική έκκληση για την ανθρωπιστική κρίση στη Λωρίδα της Γάζας και ζητούν ειρήνη, αξιοπρέπεια και ανάκτηση της χαμένης ανθρωπιάς
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ' σε επίσκεψή του στην Αθήνα / Φωτογραφία αρχείου / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ via EUROKINISSI