Ελλάδα

Έργα στην Καλλιρόης – Διακοπή κυκλοφορίας την Πέμπτη

Λόγω εργασιών στην οδό Καλλιρόης, στο ρεύμα προς Πειραιά θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης.

Εργασίες για την τοποθέτηση τριών γεφυρών σήμανσης στην οδό Καλλιρόης, στο ρεύμα προς Καλλιθέα/Πειραιά, θα εκτελούνται την Πέμπτη 11 Μαρτίου, από τις 22:00 το βράδυ ως το πρωί της Παρασκευής. 

Θα διακοπεί προσωρινά, για λόγους ασφαλείας, η κυκλοφορία των οχημάτων από τη διασταύρωση της με την οδό Αμβροσίου Φραντζή μέχρι τη γέφυρα σύνδεσής της με τη Λεωφόρο Συγγρού και την έκτροπή της στη Λεωφόρο Συγγρού, μέσω της Αμβροσίου Φραντζή. 

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση ματαίωσης των εργασιών, λόγω καιρικών συνθηκών, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13 Μαρτίου, κατά τις ίδιες ώρες. Στην ανακοίνωση του υπουργείου απευθύνεται προτροπή στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις της τροχαίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα