Κόσμος

“Γελοίες φήμες” τα περί απιστίας στο γάμο Σαρκοζί – Κάρλα

Στο θέμα αναφέρθηκε μέχρι και ο βρετανός πρωθυπουργός που δεν πιστεύει τα δημοσιεύματα.

Φανερά εκνευρισμένος, ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί χαρακτήρισε σήμερα “γελοίες φήμες” τα όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό για προβλήματα στο γάμο του με το πρώην μοντέλο Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί.

“Δεν ξέρω τί νομίζετε ότι κάνει ένας γάλλος πρόεδρος όλη την ημέρα και αν πιστεύετε ότι έχει χρόνο για να αντιδρά σε τέτοιες γελοίες φήμες. Είναι μια ανόητη ερώτηση”, απάντησε ο Σαρκοζί σε ερώτηση που του υπέβαλε γάλλος δημοσιογράφος σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λονδίνο με τον βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν.

Ο Σαρκοζί σημείωσε ότι “δεν έχει καθόλου χρόνο” για να ασχολείται με τέτοια θέματα και εξεπλάγη που ο δημοσιογράφος θεώρησε ότι αξίζει τον κόπο να διαθέσει το χρόνο του για να απαντήσει σε μια τέτοια ερώτηση. 

“Ούτε εγώ πιστεύω ό,τι διαβάζω στις βρετανικές εφημερίδες”, συμπλήρωσε ο Γκόρντον Μπράουν, αναφερόμενος στις φήμες που μετέφεραν οι βρετανικές εφημερίδες τις τελευταίες ημέρες για προβλήματα στο γάμο του Σαρκοζί με την Μπρούνι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θύμα ανθρωποκτονίας «απευθύνθηκε» στον δολοφόνο του μέσω βίντεο AI την ώρα της δίκης στις ΗΠΑ - «Σε μια άλλη ζωή, ίσως να ήμασταν φίλοι»
Το βίντεο σηματοδοτεί μια καινοτόμα χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο δικαστικό σύστημα, που αντιμετωπίζει την ταχέως εξελισσόμενη τεχνολογία με ένα μείγμα έντονου ενδιαφέροντος και δέους
Το ολόγραμμα του δολοφονημένου Κρίστοφερ Πέλκι
ΗΠΑ και Ευρώπη ετοιμάζουν πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας
Γίνονται ακόμη συζητήσεις σχετικά με το αν θα ανακοινωθεί μονομερής κατάπαυση του πυρός ή αν θα δοθεί σύντομος χρόνος αντίδρασης στη Ρωσία, όπως και ότι αν αρνηθεί, τότε θα επιβληθούν νέες αμερικανικές και ευρωπαϊκές κυρώσεις στη Μόσχα
Στρατιώτης στο Κουρσκ 2