Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

“Αργοναύτες” για Ευρώπη, Πανθρακικός – Καβάλα 1-3

Η Καβάλα συνεχίζει την εντυπωσιάκη της πορεία στην Σούπερ Λιγκ
Η Καβάλα συνεχίζει την εντυπωσιάκη της πορεία στην Σούπερ Λιγκ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ομάδα του Ντε Μος πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του μαχητικού Πανθρακικού και στοχεύει ξεκάθαρα, πλέον, στα πλέι-οφ.

Στην Κομοτηνή η Καβάλα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ματς, παίρνοντας το προβάδισμα στο 6΄ όταν Σμόλαρεκ πλάσαρε σωστά μετά από προσπάθεια του Ονουάτσι. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματα τους στο 11΄ όταν ο Ονουάτσι πήρε την μπάλα από το κέντρο και έφτασε μέχρι την περιοχή του Πανθρακικού, νικώντας τον Ρόκα για το 0-2. 

Δείτε τα γκολ της 24ης αγωνιστικής

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον συνήθη ύποπτο, Μπέλεκ να βρίσκει δίχτυα στο 27΄. Οι “αργοναύτες” απάντησαν στο 45΄με τον Ρινκόν να πλασάρει μέσα από την περιοχή, παίρνοντας για δεύτερη φορά διαφορά ασφαλείας.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ξαναμπούν στο ματς και η Καβάλα αρκέστηκε σε κάποιες αντεπιθέσεις, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει και το 1-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε