Πολιτική

Εσωκομματικά πυρά Κακλαμάνη κατά Παπακωνσταντίνου

Και εσωκομματικά πυρά για την πολιτική του στην προσπάθεια που καταβάλει για τη δημοσιονομική εξυγίανση δέχεται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Λάβρος κατά του υπουργού Οικονομικών ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, κατά την παρέμβαση του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την ανεξαρτητοποίηση της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, λέγοντας ξεκάθαρα πως «μέχρι τώρα δεν είμαι ικανοποιημένος».

«Το φορολογικό νομοσχέδιο έπρεπε να έχει έρθει εδώ από τον Νοέμβριο. Θα μας φέρετε ένα φορολογικό νομοσχέδιο να το ψηφίσουμε τον Απρίλη που τα μέτρα θα αρχίσουν να αποδίδουν από το φθινόπωρο» παρατήρησε με οργή ο κ. Κακλαμάνης και κάλεσε τον κ. Παπακωνσταντίνου και άλλους υπουργούς… «να μην κρύβονται πίσω από τον Πρωθυπουργό» για τον οποίο είπε «πως γυρίζει όλο τον κόσμο και δίνει μάχες» για να βγει η χώρα από την κρίση.

«Ο καθένας εφ’ ω ετάχθη» είπε με νόημα ζητώντας να υπάρξει κυβερνητικό έργο εδώ και τώρα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας
Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να αφήσει τα πρόχειρα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο
Νίκος Ανδρουλάκης 8