Ελλάδα

Αναλαμβάνει δράση ο Πάγκαλος

Καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημοσίων υπηρεσιών...

κοινής ωφέλειας θα απασχολήσουν το μεσημέρι τη συνεδρίαση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο. Στην “προκρούστεια κλίνη” θα βρεθούν και οι μισθοί των διοικητικών συμβουλίων των ΔΕΚΟ, αλλά και ο αριθμός των μελών τους.

 

Στη συνεδρίαση θα συμμετέχει η πλειοψηφία των υπουργών. Μεταξύ αυτών οι υπουργοί Οικονομίας, Οικονομικών, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Υποδομών, Εργασίας, Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Προστασίας του Πολίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εγκαινιάστηκε το πιο σύγχρονο τηλεσκόπιο της Ευρώπης - «Το 200+ είναι κομμάτι ενός φιλόδοξου σχεδίου»
«Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και δεν βρίσκουμε λύσεις σε δύο διαστάσεις -στο έδαφος, στη γη- τότε κοιτάμε ψηλά. Γιατί εκεί πιθανώς βρίσκεται η λύση» τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Τα εγκαίνια του τηλεσκοπίου στο Αστεροσκοπείο του Σκίνακα 1