Πολιτική

Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια στη ΝΔ

Με σκληρό ύφος απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη στη χθεσινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.

Μιλώντας σήμερα στο συνέδριο, η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε αιχμές κατα του Αντώνη Σαμαρά για την ιδεολογική του πλατφόρμα και ειδικότερα για την παρομοίωση με τη Χίλαρι, αλλά και οτι εστιάζει στους ευκαιριακούς και όχι στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ.

‘Αμεση ήταν η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά. Μόλις τελείωσε την ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη, οι συνεργάτες του είπαν: “ο πολιτικός λόγος του Α.Σαμαρά και η ιδεολογική του πλατφόρμα είναι ολοκληρωμένη, ξεκάθαρη και γι’αυτό αγκαλιάστηκε απο την συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων. Δεν χρειάζεται συνεπώς ούτε να διευκρινίσει, ούτε να εξηγήσει, ούτε να προσθέσει οτιδήποτε.”

Εξω απο την αίθουσα του συνεδρίου, σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκτίμησε οτι αρχηγός θα εκλεγεί αυτός που έχει τον πιο καλό μηχανισμό και οτι όταν εκλεγεί ο νέος πρόεδρος θα τελειώσει το διχαστικό κλίμα στη ΝΔ .

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Μάχη στήθος με στήθος Μπακογιάννη- Σαμαρά δείχνουν τόσο η δημοσκόπηση του Σαββάτου για το Εθνος, όσο και η δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Η εταιρεία MARC για το ΕΘΝΟΣ δινει προβάδισμα 1,5% στην κα Μπακογιάννη.
Η δημοσκόπηση της ALCO για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δίνει προβάδισμα 2,6 ποσοστιαίων μονάδων στον Αντώνη Σαμαρά μεταξύ εκείνων των οπαδών της ΝΔ που προτίθενται να πάνε να ψηφίσουν στον 2ο γύρο.
Στο ερώτημα ποιός θέλουν να εκλεγεί στον 1ο γύρο οι ψηφοφόροι της ΝΔ που θα πάνε να ψηφίσουν απαντούν :

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : 40,5%
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: 39,7%
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ : 13,1%

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27