Κόσμος

Συμφωνία για διακοπή των επιθέσεων;

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τις άλλες παλαιστινιακές οργανώσεις της Λωρίδας της Γάζας για την διακοπή των επιθέσεων με ρουκέτες στο Ισραήλ.

“Δεν είναι μια ένδειξη αδυναμίας, αλλά αποσκοπεί στη διατήρηση του εσωτερικού μετώπου και στη διαφύλαξη του υπέρτατου εθνικού συμφέροντος του παλαιστινιακού λαού”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς.

Τη συμφωνία αυτή διέψευσε άμεσα το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, λέγοντας ότι δεν πήρε μέρος σε καμία συμφωνία για διακοπή της ρίψης ρουκετών κατά του Ισραήλ ή τη διακοπή οποιασδήποτε μορφής νόμιμης αντίστασης στην ισραηλινή κατοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΕ ζητά από τον Ντόναλντ Τραμπ παράταση μέχρι τις 9 Ιουλίου για μια «καλή εμπορική συμφωνία»
Μετά τις απειλές Τραμπ για επιβολή δασμών 50% στα ευρωπαϊκά προϊόντα, η φον ντερ Λάιεν είπε στην μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία ότι η ΕΕ θα χρειαστεί χρόνο για να καταλήξει σε συμφωνία
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ντόναλντ Τραμπ