Lifestyle

Ο Ισπανός που έκλεψε την καρδιά της Μ.Ηλιάκη!

Η γλυκιά παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Με τον αγαπημένο της Χαβιέ πέρασε τις Ημέρες του Πάσχα η ξανθιά παρουσιάστρια. Ταξίδεψε μέχρι την Μαδρίτη καθώς ο αγαπημένος της είναι ποδοσφαιριστής σε Ισπανική ομάδα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο δεν μπορούν να βρίσκονται συνέχεια μαζί οπότε η Μαρία άρπαξε την ευκαιρία να βρεθεί για λίγες μέρες κοντά του.

Η Μαρία κι ο Χαβιέ είναι πολύ ερωτευμένοι κι η ευτυχία τους δεν επηρεάζεται από την γεωγραφική απόσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη τα γυρίσματα για την ταινία «King Snake» με τους Μάργκαρετ Κουάλεϊ και Ντρου Στάρκι
Το υπερφυσικό θρίλερ τρόμου «ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι το οποίο κληρονομεί ένα αγρόκτημα στη επαρχία του Αρκάνσας και καλείται να νικήσει τους δαίμονες που το στοιχειώνουν
Μάργκαρετ Κουάλεϊ