Ελλάδα

Θάνατος – μυστήριο για πατέρα και γιο που έκαναν υποβρύχιο ψάρεμα

Τραγικό τέλος είχε το νυχτερινό υποβρύχιο ψάρεμα για πατέρα και γιο, που βούτηξαν το βράδυ της Παρασκευής ανοιχτά των Αντικύρων Βοιωτίας, καθώς λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκαν νεκροί.

Ο 52χρονος πατέρας και ο 24χρονος γιος του είχαν ξεκινήσει χθες το βράδυ για υποβρύχιο ψάρεμα με μπουκάλες. Γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, η κόρη ειδοποίησε την αστυνομία ότι αγνοούνται. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση του λιμενικού, με δυνάμεις να καταφθάνουν από Αίγιο, Πάτρα και Κόρινθο και εμπλοκή ακόμη και σούπερ πούμα. 

Τελικά οι άτυχοι άνδρες εντοπίστηκαν σε βάθος 15 μέτρων και σε κοντινή απόσταση ο ένας από τον άλλο. Οι σοροί έχουν μεταφερθεί στο γενικό νοσοκομείο Θηβών, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σορός άνδρα βρέθηκε σε παραλία της Μαγνησίας - Εξετάζεται αν ανήκει στον Αυστριακό τουρίστα που αναζητείται 40 ημέρες
Η σορός μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Καμαρίου ώστε να παραδοθεί στις αρχές για να γίνουν εξετάσεις που θα δείξουν την ταυτότητά του
Ασθενοφόρο
Ανοίγει ξανά το «παραδικαστικό 2»: Γιοσάκης, Ευσταθίου και Μαντούβαλος πάλι στο εδώλιο
Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο το 2019 είχε καταδικάσει τους κατηγορούμενους σε πολυετείς ποινές κάθειρξης, ωστόσο η έφεσή τους είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και κανείς δεν είχε οδηγηθεί στη φυλακή
Ο πρώην αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης στον Άρειο Πάγο συνοδεία αστυνομικών
Δύο 13χρονες στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα ανήλικων κοριτσιών - «Κατέγραψαν την επίθεση σε βίντεο»
Μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθερες - Οι 13χρονες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή
Ανήλικες