Κόσμος

Οι Αυστραλοί πάνε… Ελλάδα για να γλιτώσουν από τους πολιτικούς τους!

Αν θέλετε ξεφύγετε από τους πολιτικούς μας ,πηγαίνετε στην Ελλάδα, λένε οι αυστραλοί.

 

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο αυστραλιανός ταξιδιωτικός οργανισμός «Greece and Mediterranean Travel Centre» για να διαφημίσει τα ταξίδια που οργανώνει στην Ελλάδα.
 
Καταχώρησε μια φωτογραφία του Αυστραλού πρωθυπουργού, Κέβιν Ραντ και μια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Τόνι Άμποτ με σλόγκαν: “Ανταλλάξτε τη βαριεστιμάρα των πολιτικών μας με τη μαγεία της Ελλάδας”.
 
Στο κείμενο που ακολουθεί ερωτούνται οι αναγνώστες: “Αντέχετε να βλέπετε αυτά τα δυο πρόσωπα στις οθόνες σας και στις εφημερίδες σας; Ξεφύγετε από τη μονοτονία και από τον χειμώνα και πηγαίνετε να απολαύστε την Ελλάδα. Ευτυχώς, οι πολιτικοί μας φρόντισαν το δολάριο να έχει μεγάλη αγοραστική δύναμη στην Ελλάδα. Κάντε τη σωστή επιλογή”.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ