Κόσμος

To Nokia 3310 σε έκδοση Πούτιν – Τραμπ!

Λίγους μήνες μετά την επιστροφή του Nokia 3310 και μια ρωσικο-ιταλική επιχείρηση έβγαλε μια νέα έκδοση του κινητού που μεσουρανούσε στα '90's.

Η νέα έκδοση του Nokia 3310 με Πούτιν Τραμπ κυκλοφορεί πριν από τη συνάντηση των ηγετών των δύο υπερδυνάμεων στη διάσκεψη κορυφής G20. Μεταξύ μάλιστα των χωρών που είναι διαθέσιμη η συσκευή είναι και το Πακιστάν.

Το Nokia 3310 Πούτιν – Τραμπ με χρυσό και τιτάνιο αγγίζει τα 2.500 δολάρια, με την τρισδιάστατη εικόνα των δύο ηγετών που κοιτάζουν προς την ίδια κατεύθυνση να κοσμεί το πίσω μέρος της συσκευής.

“Το γεγονός ότι κοιτάζουν προς μια κατεύθυνση αναμφίβολα εκφράζει την επιθυμία όλων για πρόοδο στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις”, επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας σε μια προσπάθεια να εξηγηθεί ο συμβολισμός της τρισδιάστατης εικόνας.

Βέβαια μιλάμε για περιορισμένο αριθμό συσκευών, καθώς μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει προς πώληση μόνο 20 Nokia 3310 Πούτιν – Τραμπ!

Πηγή: Geo.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νέα επίθεση του Ιράν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα – «Το Ισραήλ έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου στην Τεχεράνη»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να χτυπούν το Ισραήλ έως ότου σταματήσει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ιρανοί παρακολουθούν τις φλόγες από ισραηλινή επίθεση στην στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
2