Κόσμος

G20 – Αμβούργο: Γης μαδιάμ η πόλη από νέα επεισόδια! [pics]

Νέα επεισόδια ξέσπασαν σήμερα το πρωί στους δρόμους του Αμβούργου μετά το τέλος της συνόδου της G20, με τους διαδηλωτές να βάζουν φωτιά σε αυτοκίνητα, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία στο Twitter.

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μετά το τέλος της συνόδου στη συνοικία Σάντσεν, όπου από την Πέμπτη έχουν σημειωθεί πολλές συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Εξοπλισμένοι με μπουκάλια και επιτιθέμενοι σε αυτοκίνητα, τα οποία πυρπόλησαν, οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από την αστυνομία με δακρυγόνα και αντλίες νερού, πρόσθεσε στο Twitter.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία χθες Σάββατο, 213 μέλη της έχουν τραυματιστεί από την Πέμπτη, ενώ έχουν γίνει 143 συλλήψεις.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστός ο αριθμός των τραυματιών μεταξύ των διαδηλωτών.

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Δεν έχουμε το νομικό δικαίωμα να παραχωρήσουμε εδάφη – Η οπτική μας διαφέρει από του Τραμπ»
Ο Ουκρανός πρόεδρος σημείωσε ότι το αρχικό ειρηνευτικό σχέδιο των 28 σημείων των ΗΠΑ έχει μειωθεί σε 20 σημεία, με τα «ανοιχτά αντιουκρανικά σημεία» να έχουν αφαιρεθεί
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει τα γενέθλιά του «εθνική επέτειο» και καταργεί τις αργίες που μνημονεύουν τον αγώνα των Αφροαμερικανών
Την ημέρα των γενεθλίων του, 14 Ιουνίου, οι Αμερικάνοι θα μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν όλα τα εθνικά πάρκα της χώρας - Δεν θα ισχύει όμως πια το ίδιο για τις αργίες που είναι αφιερωμένες στον αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα των Αφροαμερικανών
Ντόναλντ Τραμπ