Πολιτική

Επιβεβαίωση δια της… πλαγίας από τον Πατούλη για τον Δήμο Αθηναίων – Η φράση που προκάλεσε σχόλια [pics]

 Σχεδόν βέβαιο πρέπει να θεωρείται πως ο Γιώργος Πατούλης θα διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας στις επόμενες εκλογές. Ο νυν Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κατά την παρουσίαση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά», σημείωσε ότι «Εμείς ξεκινάμε μια δουλειά για να αλλάξουμε την Αθήνα», χωρίς εκείνη τη στιγμή να διευκρινίσει περισσότερα.

Ωστόσο στην συνέχεια σε μία αποστροφή του λόγου του ο κ. Πατούλης, είπε τη φράση «σαν δήμαρχος της Αθήνας», σπεύδοντας πάντως να εκφράσει την ελπίδα «να μην το έγραψε η κάμερα».

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι το ίδιο λάθος έκανε και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Ο κ.Πατούλης σημείωσε ότι «η μητέρα του ζει στα Πετράλωνα» και ότι ο ίδιος «είναι γέννημα θρέμμα της Αθήνας και πήγε στο Μαρούσι ως γιατρός. Θα αγωνίζομαι πάντα για το Μαρούσι από όποια θέση κι αν βρίσκομαι», πρόσθεσε.

Ο κ. Πατούλης κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στον Ομιλο για «να γίνει η Αθήνα ξανά, Πρωτεύουσα της Ελλάδος και “ατμομηχανή” της αναπτυξιακής αναγέννησης της Πατρίδας μας».

Ερωτηθείς αν ο Όμιλος στηρίζεται από κάποιο κόμμα και, κυρίως, από τη ΝΔ στην οποία ανήκει είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πάνω από κόμματα. Όποιο κόμμα θέλει ας έρθει» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «τον σέβεται» αλλά ότι ενώ «είχε τη διάθεση, αυτά τα χρόνια δεν μετέτρεψε σε έργο».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ άσκησε δριμεία κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ζητώντας του «να αναλάβει τις ευθύνες του για την ασφάλεια των πόλεων και ειδικότερα της Αθήνας, διαφορετικά να μεταβιβάσει τις εξουσίες του στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα περιμένω τους αγρότες στο γραφείο μου - Η εκλογή Πιερρακάκη σφραγίζει την επιστροφή από την χρεοκοπία στην ανάπτυξη
Έθεσε το διακύβευμα των επόμενων εκλογών: «Αν η χώρα θα παραμείνει σταθερή και ασφαλής ή «Ακυβέρνητη Πολιτεία»
Κυριάκος Μητσοτάκης
50
Καταγγελία Λαζαρίδη για Κωνσταντοπούλου: «Με είπε γυμνοσάλιαγκα» – Απειλητικά μηνύματα δέχτηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, δείτε εικόνες
Για «αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά» κατηγορεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, Ανδρέας Νικολακόπουλος
Ζωή Κωνσταντοπούλου 9
Συνελήφθη στην Κρήτη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ κουμπάρος του Ανδρουλάκη, λέει ο Λαζαρίδης - Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός, απαντά η Αποστολάκη
Μέσα σε κλίμα ακραίας έντασης συνεχίζεται η εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τη χθεσινή συνεδρίαση κατά την οποία κατέθεσε ο Γιώργος Ξυλούρης (γνωστός και ως «Φραπές»)
Μιλένα Αποστολάκη 27
Σόου από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον «Φραπέ»: Κάλεσε το 100 και έδωσε «ραντεβού» με περιπολικό έξω από κανάλι για να της πάρει κατάθεση
Στο βίντεο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έδινε ραντεβού με τους αστυνομικούς στο στούντιο του Kontra Channel όπου λίγο αργότερα είχε προγραμματισμένη τηλεοπτική συνέντευξη
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 34
Ανδρουλάκης και Βενιζέλος ανοίγουν διάλογο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και το άρθρο περί ευθύνης υπουργών
«Η επόμενη συνταγματική αναθεώρηση δεν πρέπει να γίνει πεδίο κομματικών τακτικισμών. Απαιτείται συναίνεση, σοβαρότητα και καθαροί κανόνες στον διάλογο»
Νίκος Ανδρουλάκης και Ευάγγελος Βενιζέλος