Κόσμος

Τρόμος για νεαρές: 41χρονη τους επιτέθηκε με οξύ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας στην Γαλλία. Οι διακοπές για μία παρέα 4 νεαρών κοριτσιών από τις ΗΠΑ... μετατράπηκαν στον χειρότερο τους εφιάλτη.

Τα κορίτσια ήταν στον σταθμό για να πάρουν το τρένο για Παρίσι όταν μία 41χρονη τις πλησίασε κρατώντας ένα μπουκάλι απορρυπαντικού.

Ωστόσο, το μπουκάλι μέσα είχε οξύ με το οποίο έκαψε τα πρόσωπα των δυο εκ των τεσσάρων κοριτσιών. Αμέσως σήμανε συναγερμός και η 41χρονη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

B  image a

Οι νεαρές τουρίστριες ηλικίας 20 και 21 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Και οι τέσσερις είναι σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατικό περιστατικό αλλά για γυναίκα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ ταράζει περισσότερο τα νερά στον πόλεμο κατά του Ιράν – Οι ασταμάτητες αντιφάσεις του
Τελειώνει ή δεν τελειώνει ο πόλεμος; Τι γίνεται με τα Στενά του Ορμούζ; Καταστράφηκαν οι δυνάμεις του Ιράν από τους βομβαρδισμούς; Οι εκτιμήσεις του Αμερικανού προέδρου που έπεσαν «έξω»
Ντόναλντ Τραμπ
Ιράν: Χτυπήθηκαν ενεργειακές του εγκαταστάσεις, αντίποινα με πυραυλικές επιθέσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
Λίγο νωρίτερα, το Ιράν είχε εκτοξεύσει πυραύλους εναντίον του Ισραήλ με τις ισραηλινές αντιαεροπορικές δυνάμεις να προσπαθούν να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις
Επίθεση σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Τεχεράνη