Πολιτική

Ρένα Δούρου: Η οργισμένη απάντηση της σε δημοσίευμα εφημερίδας

"Το πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας συνιστά τον ορισμό του fake news" αναφέρει σε δήλωσή της η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Η Ρένα Δούρου αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία".

Σύμφωνα με την εφημερίδα η Ρένα Δούρου δήλωσε πως “είναι η διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα” μιλώντας δήθεν σε Έλληνα διπλωμάτη στο εξωτερικό.

Η οργή της Ρένας Δούρου

«Αποτελεί αποκύημα της πλούσιας, όπως έχει φανεί και παλιότερα, φαντασίας του συντάκτη του. Δεν χρειάζεται καν διάψευση. Ούτε και το “αιδώς Αργείοι” ταιριάζει, απλά γιατί οι λέξεις αυτές δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο των υπευθύνων του συγκεκριμένου εντύπου» σημειώνει στην ανακοίνωση της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 34