Πολιτική

Τσιρώνης: Κάνναβη στο μπαλκόνι μας με ένα παράβολο

Την άποψη ότι μπορεί κάποιος για ιδιόχρηση να έχει ένα φυτό κάνναβης στο μπαλκόνι του, καταβάλλοντας παράβολο στο κράτος, εξέφρασε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Μιλώντας στον realfm 97,8 ο κ.Τσιρώνης είπε: «Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολο του για να την κάνει. Να πω ότι να έχει στο μπαλκόνι του ένα φυτό και να πληρώνει 150 ευρώ, γι’ αυτό ένα τυχαίο παράδειγμα λέω, θα σπάσει τελείως αυτό το παράκυκλο».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, τέθηκε επίσης υπέρ της νόμιμης και ελεγχόμενης χρήσης σε ειδικά σημεία για τους χρήστες ώστε να χτυπηθούν τα παράνομα κυκλώματα.

Αναφερόμενος στη φαρμακευτική κάνναβη, ο Γιάννης Τσιρώνης είπε ότι έχει μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον.

«Η Ελλάδα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι λόγω του κλίματος και είναι κάπως ξερικό αυτό το φυτό μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη παραγωγή. Φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν έρθει και ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 1
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 1
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1