Κόσμος

Ο Καρλ Λάγκερφελντ, ο Χάρβεϊ Γουάινστιν και το… γουρούνι! [pic]

Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ επανέρχεται και σχολιάζει την επικαιρότητα με νέο σκίτσο στο ένθετο μηνιαίο περιοδικό της εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

Ο Λάγκερφελντ παίρνει θέση στο σκάνδαλο των ημερών με το απαράμιλλο πνευματώδες χιούμορ του και την προτίμησή του σε λογοπαίγνια σε πολλές γλώσσες, αναφέρει δημοσίευμα του WWD.

Ο Γουάινστιν ως γουρούνι…

Στην τελευταία του γελοιογραφία ο διάσημος σχεδιαστής, επικεφαλής δημιουργικού του οίκου Chanel, απεικονίζει ως γουρούνι τον 65χρονο κινηματογραφικό μεγιστάνα , Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος κατηγορείται από 40 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση ή βιασμό.

Ο τίτλος είναι γραμμένος στα γερμανικά και η μετάφρασή του είναι: “Γνωρίζετε τον Schweinstein?” – schwein είναι η γερμανική λέξη για τον χοίρο ή γουρούνι.

Καρλ Λάγκερφελντ

“Το σκίτσο είναι πιο αιχμηρό από ποτέ” ανέφερε ο Άλφονς Κάιζερ, διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού. Το νέο τεύχος του περιοδικού της γερμανικής εφημερίδας θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

“Δεν μου άρεσε ποτέ αυτός ο άνθρωπος” σχολίασε ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Στο μηνιαίο περιοδικό από τότε που άρχισε να κυκλοφορεί, τον Φεβρουάριο του 2013, δημοσιεύονται γελοιογραφίες του Λάγκερφελεντ, κάποιες φορές με πολιτικά θέματα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αεροπορική τραγωδία στην Ινδία: Βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί του Boeing 787 που οδήγησε στον θάνατο 279 ανθρώπους
Ειδικοί έχουν επισημάνει πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνουν υποθέσεις για τα αίτια της καταστροφής, που συγκαταλέγεται στις χειρότερες των τελευταίων χρόνων
Το κατεστραμμένο αεροπλάνο στην Ινδία
Χιλιάδες πολίτες της νότιας Ευρώπης διαδηλώνουν για τον υπερτουρισμό: Με νεροπίστολα αντιδρούν οι κάτοικοι της Βαρκελώνης
Ρεκόρ αριθμού τουριστών αναμένεται να υποδεχθεί φέτος η Ισπανία και η Γαλλία - Οι κάτοικοι της Βαρκελώνης διαμαρτύρονται για την αύξηση των ενοικίων που έχει προκαλέσει ο μαζικός τουρισμός
Φωτογραφία Reuters 1