Κόσμος

Η μητέρα του Χάιμ «αθωώνει» τον Τσάρλι Σιν: «Άλλος βίασε τον γιο μου» [vid]

Απάντηση στις καταγγελίες ότι ο Τσάρλι Σιν βίασε τον γιο της όταν αυτός ήταν 13 ετών έδωσε η μητέρα του αδικοχαμένου Κόρεΐ Χάιμ.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Τζούντι Χάιμ υποστήριξε ότι ο γιος της ήταν «ανοιχτό βιβλίο» και θα ήξερε αν είχε συμβεί κάτι με τον Τσάρλι Σιν, στα γυρίσματα της ταινίας Lucas το 1986.

«Θα ήξερα αν κάτι πήγαινε στραβά με τον Σιν», είτε από μητρικό ένστικτο είτε επειδή θα της το είχε εξομολογηθεί ο γιος μου.

Η μητέρα του Χάιμ ισχυρίστηκε επίσης ότι κάποιος άλλος άνδρας κακοποίησε το παιδί της  κι αυτός δεν ήταν ο πρώην πρωταγωνιστής του Two and a half men.

«Πρέπει να σας πω ότι αυτός (…) κακοποίησε τον γιο μου», ακούγεται να λέει η μητέρα του Κόρεϊ Χάιμ.

Ωστόσο το όνομα του άνδρα που η Χάιμ υποστηρίζει ότι βίασε τον ανήλικο Κόρει, δεν αποκαλύπτεται στο τρέιλερ της εκπομπής και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ακουστεί όταν προβληθεί η συνέντευξη, δηλαδή απόψε.

Με δήλωση μέσω του εκπροσώπου του ο Τσάρλι Σιν έχει ήδη αρνηθεί κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

Η καταγγελία για τον βιασμό

Η ταινία γυρίστηκε το 1986. Τότε, ο Charlie Sheen ήταν 19 ετών και ο Χάιμ 13. Σύμφωνα με το Nation Enquirer, ο Χάιμ είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, είχε κάνει σεξ με τον Τσάρλι Σιν.

«Μου είπε ότι είχαν καπνίσει μαριχουάνα και έκαναν πρωκτικό σεξ. Ο Χάιμ είπε ότι μετά από αυτό ο Σιν έγινε πολύ ψυχρός απέναντί του και τον απέρριψε. Όταν ο Χάιμ θέλησε να επαναληφθεί, ο Σιν δεν ενδιαφερόταν». Αυτό υποστήριξε ο άλλοτε ηθοποιός Ντόμινικ Μπράσκια, φίλος του Χάιμ, που έφυγε από τη ζωή το 2010 σε ηλικία 38 ετών.

Παρόμοια καταγγελία είχε κάνει και ο πιο στενός φίλος του το Κόρεϊ Χάιμ, ο Κόρεϊ Φέλντμαν. Είχε αναφέρει το περιστατικό στο βιβλίο «Coreyography: A Memoir», αλλά χωρίς να αποκαλύψει ονόματα.

«Τον έπεισε ότι ήταν φυσιολογικό»

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είπε ότι ένας ενήλικας άνδρας τον έπεισε πως ήταν απόλυτα φυσιολογικό για μεγαλύτερους άνδρες και νεαρά αγόρια στο χώρο να έχουν σεξουαλικές σχέσεις, πως ήταν «αυτό που κάνουν όλοι», είχε γράψει ο Φέλντμαν.

«Πήγαν σε ένα απομονωμένο σημείο ανάμεσα σε δύο τροχόσπιτα κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος και ο Χάιμ, που ήταν αθώος και φιλόδοξος, του επέτρεψε να τον σοδομίσει», συνέχισε. Δεν ανέφερε όμως ότι ο άνδρας που περιέγραφε ήταν ο Charlie Sheen.

Ο Φέλντμαν υποστήριξε ότι το 1993 επιχείρησε να καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίηση του Χάιμ κι άλλων στην αστυνομία της Σάντα Μπάρμπαρα. Αλλά εκείνοι ενδιαφέρονταν να ερευνήσουν μόνο τις καταγγελίες κατά του Μάικλ Τζάκσον.

Με πληροφορίες από TMZ, DailyMail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν καλεί τους κατοίκους του Ισραήλ να εκκενώσουν – Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον ισραηλινών αεροπορικών βάσεων
«Τιμωρητικές επιχειρήσεις θα διεξαχθούν σύντομα» λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν
Επίθεση πυραύλων από το Ιράν στο Ισραήλ, στη Χάιφα 4
Έκτακτη σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφαλείας – Το αίτημα του Ισραήλ προς τις ΗΠΑ για αμυντική στήριξη
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios, o Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου πιστεύει ότι ο Τραμπ είναι πιθανό να εμπλακεί τις επόμενες ημέρες στον πόλεμο κατά του Ιράν
Τραμπ - Νετανιάχου 27
Ισραήλ: «Θα τελειώσουμε με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν σε μια με δύο εβδομάδες» λένε οι IDF
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Ένοπλες Δυνάμεις αναφέρουν ότι περίπου το 40% των βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν, ή περίπου 200, έχουν καταστραφεί ή εξουδετερωθεί μέχρι στιγμής εν μέσω της επιχείρησης
Ένα αναχαιτιστικό σκάφος πετάει στον ουρανό καθώς πύραυλοι από το Ιράν εκτοξεύονται προς το Ισραήλ, όπως φαίνεται από το Τελ Αβίβ 4
Reuters: Η κυβέρνηση Τραμπ διέλυσε ομάδα εργασίας που είχε συσταθεί για να ασκήσει πιέσεις στη Ρωσία
Τα περισσότερα μέλη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της ομάδας που ασχολείται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, απολύθηκαν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ