Κόσμος

Πάνω από 30 δισ. ευρώ θα κοστίσει στη Volkswagen το σκάνδαλο

Το σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων κόστισε πολύ ακριβά στη Volkswagen. Είναι μάλιστα η βασική αιτία στροφής της εταιρείας στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Ο όμιλος Volkswagen, μέσα στο 2018, πρόκειται να αποζημιώσει από 4 έως 5 δισεκατομμύρια ευρώ τους εμπλεκόμενους για το σκάνδαλο εκπομπών ρύπων.

Το ποσό αυτό είναι αρκετά λιγότερο από τις αποζημιώσεις που έδωσε φέτος και που αγγίζουν τα 17 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο σκάνδαλο έχει κοστίσει στην εταιρεία πάνω από 25 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό άλλωστε αποτέλεσε και την αφορμή για να στραφεί προς τα ηλεκτρικά οχήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ρόγκαν «καρφώνει» τον Τραμπ: Ξεκίνησε πόλεμο στο Ιράν για να θάψει τα αρχεία Επστάιν – Όπως ο Κλίντον με το σκάνδαλο Λεβίνσκι
«Τους δίνεις ένα νέο πρόβλημα να σκεφτούν» είπε ο podcaster - Αιχμές και για την ηλικία του: «Παίρνεις αποφάσεις για μωρά και παιδιά και για το μέλλον του κόσμου, ενώ σου ίσως μόνο 10 χρόνια»
Ντόναλντ Τραμπ - Τζο Ρόγκαν