Ελλάδα

Σκοτωμός στο Δήμο Βύρωνα! Ο δήμαρχος έστειλε “χριστουγεννιάτικα” κατασχετήρια σε 4.000 δημότες

Την οργή του εκφράζει, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα, Παναγιώτης Κόνσουλας.

Ο κ. Κόνσουλας εκφράζει την ξεκάθαρη αντίθεση του με την απόφαση του δημάρχου, Άκη Κατωπόδη, αλλά και συνολικά της Δημοτικής Αρχής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα, να αποστείλει -μέσω των τραπεζών- ηλεκτρονικά κατασχετήρια σε περίπου 4.000 δημότες για οφειλές προς τον Δήμο. Όπως τονίζεται, η αυτή η κίνηση έγινε χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο κ. Κόσνουλας παραιτήθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βύρωνα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του: “Ποιότητα Ζωής με 4.000 κατασχετήρια στον Δήμο Βύρωνα εν όψει Χριστουγέννων, στα σπίτια και τους λογαριασμούς ακόμη και άπορων συνδημοτών, δεν “παίζει”…Γεια σας!!!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Τριήμερο δημοτικό πένθος στα Τρίκαλα για τις 5 νεκρές εργαζόμενες στο εργοστάσιο
Το τριήμερο δημοτικό πένθος σημαίνει ότι θα κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια, ματαιώνονται όλες οι προγραμματισμένες δημοτικές εκδηλώσεις και θα παραστούν εκπρόσωποι του δημοτικού συμβουλίου στις κηδείες των θυμάτων
Φωτιά στο εργοστάσιο «Βιολάντα»
Συγκλονίζει η μαρτυρία τραυματία από την έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - «Xάθηκαν όλα σε λίγα δευτερόλεπτα, έκανα τον σταυρό μου όταν βγήκα»
«Με το που έγινε η έκρηξη, είδα μια φλόγα να εξαπλώνεται σε κλάσματα του δευτερολέπτου σε όλο τον χώρο, οι πέντε άτυχες γυναίκες ήταν ακριβώς στο σημείο της έκρηξης» λέει ο 30χρονος Ηλίας στο newsit.gr
Έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα» 11