Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

“Καλά Χριστούγεννα” στον ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ με… περιττώματα αλόγου!

Το ύποπτο πακέτο έξω από το σπίτι του Στίβεν Μνούτσιν, υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς. Ούτε εκρηκτικός μηχανισμός ούτε τίποτα άλλο. Ήταν περιττώματα αλόγου.

Το “ύποπτο” πακέτο εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ το πρωί της προ-παραμονής των Χριστουγέννων. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία. Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε πως το “δώρο” στον Μνούτσιν ήταν περιττώματα αλόγου!

Ο Στίβεν Μνούτσιν, υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, έχει πολλάκις προκαλέσει (και η σύζυγός του επίσης) με τη συμπεριφορά του. Και κάποιος σκέφτηκε να του στείλει ένα “δώρο” για τα Χριστούγεννα.

Στίβεν, έχεις πακέτο

Το πρωί του Σαββάτου (23.12.2017) εντοπίστηκε το… ύποπτο πακέτο έξω από το σπίτι του Αμερικανού ΥΠΟΙΚ στο Μπελ Αιρ, του Λος Άντζελες. Το πακέτο ήταν αφημένο έξω από το σπίτι του Μνούτσιν. Ένας γείτονας το είδε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ήταν τυλιγμένο, σαν δώρο Χριστουγέννων.

Άμεσα, στο σπίτι του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ έφτασε ομάδα πυροτεχνουργών. Αλλά πολύ γρήγορα όλοι κατάλαβαν ότι το πακέτο δεν ήταν απειλή για κανέναν. Εντάξει, μόνο για την όσφρηση όσων το πλησίασαν.

Η αστυνομία, επιβεβαίωσε ότι το πακέτο περιείχε περιττώματα αλόγου.

“Δώρο” από τον… Αμερικανικό λαό

Και ήταν το «δώρο» που έκανε ο… «Αμερικανικός λαός» στον υπουργό Οικονομικών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Στο όνομα του αποστολέα υπήρχε η φράση «the American people». Και στο όνομα του παραλήπτη αυτό του Στίβεν Μνούτσιν.

Μέσα στο πακέτο, εκτός από τα περιττώματα υπήρχε και μια χριστουγεννιάτικη κάρτα. Μόνο που αντί για ευχές, “στόλιζε” (όχι χριστουγεννιάτικα) τον Μνούτσιν και τον Τραμπ. Και κυρίως για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που υπέγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή.

Πηγή: ktla.com και nypost.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: «Έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τον Αδόλφο Χίτλερ – Νόμιμη η αυτοάμυνα του Ιράν»
«Το αίμα των αμάχων που σφαγιάσθηκαν, των μωρών που δολοφονήθηκαν βρίσκεται στα χέρια και τα πρόσωπα όχι μόνο αυτών που υποστηρίζουν την αλαζονεία του Ισραήλ, αλλά και αυτών που παραμένουν σιωπηλοί»
Ο Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν 20
Νέα Ζηλανδία: Πράσινο φως στη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης
Η Αυστραλία είχε ήδη επιτρέψει από το 2023 τα παραισθησιογόνα μανιτάρια για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και το χάπι ecstasy για την αντιμετώπιση ορισμένων ψυχικών παθήσεων
Μανιτάρια