Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι για Meghan Markle: «Η οικογένεια που δεν είχε ποτέ»

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε σε συνέντευξή του για την αρραβωνιαστικιά του Meghan Markle και την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια.

Μιλώντας στο πρόγραμμα Today, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τα Χριστούγεννα που πέρασε με τη Meghan Markle και την οικογένειά του.

Οι ακροατές του Radio 4 άκουσαν τον πρίγκιπα Χάρι να εξομολογείται πως είχε φανταστικά Χριστούγεννα με την οικογένειά του και την αρραβωνιαστικιά του Meghan Markle.

Αποκάλυψε ότι η οικογένειά του λάτρεψε το γεγονός πως πέρασε τις γιορτές μαζί τους η Meghan Markle. Σχολιάσε μάλιστα πως 36χρονη ηθοποιός απόλαυσε το γεγονός πως γνώρισε τα πεθερικά της. “Ήταν φανταστικό, πραγματικά το απόλαυσε”.

PRINCEHARRYMEGHANMARKLE

Η οικογένεια που δεν είχε ποτέ η Meghan Markle

Μιλώντας για τις κοινές τους γιορτές σχολίασε μάλιστα πως η βασιλική οικογένεια είναι η οικογένεια που δεν είχε ποτέ. “Περάσαμε πολύ όμορφα που μείναμε με τον αδερφό μου και τη νύφη μου και παίξαμε με τα παιδιά. Τα Χριστούγεννα ήταν φανταστικά”.

Όσο για τον υπήρχαν οικογενειακές παραδόσεις που έπρεπε να εξηγήσει στην Αμερικανίδα ηθοποιό, ο πρίγκιπας Χάρι σχολίασε ότι ήταν πολλές. “Νομίζω ότι έχουμε μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες που ξέρω και κάθε οικογένεια είναι πολύπλοκη. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Θα μπει σε αυτή την οικογένεια και είναι η οικογένεια που υποθέτω δεν είχε ποτέ”.

πρίγκιπας Χάρι

Αποκάλυψε και το πώς φωνάζει τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο. Απλά “pa”. Αστειεύτηκε παράλληλα για το αν θα καλέσει στον γάμο του τον Μπαράκ Ομπάμα. “Δεν ξέρω για αυτό, δεν έχουμε φτιάξει ακόμα τη λίστα καλεσμένων. Ποιος ξέρει αν θα τον καλέσουμε ή όχι. Δεν θα ήθελα να χαλάσω αυτή την έκπληξη”.

Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, τη φωνάζει “grannie”, όπως και τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι φώναζαν “Go, Granny” όταν έκανε “parachuting” στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 αλά James Bond. “Για εμένα είναι απλά η γιαγιά μου”.

Πηγή: Mirror, Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οπλοστάσιο βρέθηκε στο δωμάτιο του 24χρονου που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ με τους 2 νεκρούς
Αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν βρέθηκαν αρκετά στοιχεία για να ασκηθεί δίωξη - Πώς ο ύποπτος προκάλεσε το αιματοκύλισμα στο γνωστό πανεπιστήμιο - Κάποιοι από τους τραυματίες παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση
Marc Vasconcellos
Δέκα λεπτά απόλυτου τρόμου σκόρπισαν πατέρας και γιος στο Σίδνεϊ - Στους 16 ο αριθμός των νεκρών μετά το αιματοκύλισμα
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η παραλία ήταν γεμάτη με κόσμο, όταν άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, ενώ η αστυνομία τόνισε ότι περίπου 1.000 άτομα παρευρίσκονταν στην εκδήλωση του Χάνουκα
Μια γυναίκα ανάβει ένα κερί για να το τοποθετήσει σε μια σύνθεση σε σχήμα Αστέρα του Δαυίδ κατά τη διάρκεια αγρυπνίας κοντά στην παραλία, που πραγματοποιήθηκε μετά από ένα θανατηφόρο πυροβολισμό στην παραλία Bondi του Σίδνεϊ κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Χανουκά, στο Τελ Αβίβ
10
Γερμανία: Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άνδρες που είναι ύποπτοι για σχεδιασμό επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
Τρεις Μαροκινοί, ένας Αιγύπτιος και ένας Σύριος σκόπευαν να ρίξουν ένα όχημα σε πολυσύχναστη αγορά στην περιοχή Dingolfing-Landau με σκοπό να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους
Γερμανοί αστυνομικοί