Κόσμος

“Θερίζει” στην Τυνησία ο ιός Η1Ν1 – Τουλάχιστον 15 νεκροί από την αρχή του χειμώνα

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων στην Τυνησία από την αρχή του χειμώνα, δήλωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας Ιμέντ Χαμάνι, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Προηγούμενες αναφορές, έκαναν λόγο για πέντε έως έντεκα καταγεγραμμένους θανάτους από τον ιό, από την αρχή του χειμώνα, σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό μέσο ενημέρωσης Espace, Manager, ο Χαμάνι δήλωσε ότι το υπουργείο Υγείας έχει συγκροτήσει ειδική επιτροπή για την παρακολούθηση της κατάστασης. Ωστόσο, τόνισε, σε αυτή τη φάση, ο ιός δεν έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας.

Πρόσθεσε ότι τα νέα κρούσματα του Η1Ν1 καταγράφηκαν στις πόλεις Σούσα και Ναμπέλ, κοντά στην πρωτεύουσα Τύνιδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε διαθεσιμότητα ο εργαζόμενος της Ford που κατηγόρησε τον Τραμπ ότι προστατεύει παιδόφιλους: «Δεν το μετανιώνω»
Viral η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ μετά τις κατηγορίες του εργάτης - Τον έβρισε και του έκανε χυδαία χειρονομία - Ο εργάτης δήλωσε πως είναι πολιτικά ανεξάρτητος και πιστεύει στην ελευθερία της έκφρασης
Ντόναλντ Τραμπ
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια