Κόσμος

Χιονιάς… βαρύς σαρώνει Νέα Υόρκη και Βοστώνη [pics, vids]

Δύσκολες μέρες για τους κατοίκους στις βορειοανατολικές ΗΠΑ. Σε Νέα Υόρκη, Βοστώνη και αλλού, τα πάντα έχουν καλυφθεί από στρώμα πάγου. Χιόνι παντού και προβλήματα. Κι όπου δεν το… έστρωσε, από τις πολικές θερμοκρασίες πάγωσε το νερό που πλημμύρισε στους δρόμους.

Οι εικόνες αποτυπώνουν τις δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους σε Νέα Υόρκη, Βοστώνη και σε άλλες πόλεις του βορειοανατολικού τμήματος των ΗΠΑ. Τα πάντα καλυμμένα από ένα λευκό “σεντόνι”. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από το πυκνό χιόνι που έχει παραλύσει τις πολιτείες της χώρας εδώ και μέρες.

Στην Αστόρια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του newsit.gr, τα πράγματα είναι δύσκολα ακόμη και για να μπει κάποιος στο σπίτι του. Αυτοκίνητα καλυμμένα από το χιόνι σχεδόν ως τη μέση. Τα τρένα κινούνται αλλά… δύσκολα.

newyork newyork newyork newyork newyork newyork

Στην εμβληματική γέφυρα του Μπρούκλιν (όταν… φαίνεται λόγω της ομίχλης) ένας άνδρας αποφάσισε να… περπατήσει και έγινε παγάκι!

neayorki
Φωτογραφία Reuters

Στο διεθνές αεροδρόμιο JFK, τα πάντα παρέλυσαν και εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν.

jfk
Φωτογραφία Reuters
jfk
Φωτογραφία Reuters
jfk
Φωτογραφία Reuters

Από τη Νέα Υόρκη, στη Βοστώνη

Η Βοστώνη μπορεί να μην έχει τόσο χιόνι όσο η Νέα Υόρκη, αλλά το κρύο παγώνει τα πάντα. Όπως το νερό που κυλάει στους δρόμους. Οι φωτογραφίες των πρακτορείων αλλά στα social media δείχνουν κομμάτια από πάγο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

boston
Φωτογραφία Reuters

Αυτοκίνητα «εγκλωβίστηκαν» και πυροσβέστες μετέφεραν τους οδηγούς στους ώμους. Χρειάστηκε να κάνουν διασώσεις με… βάρκες, που γλιστρούσαν πάνω στον πάγο!

boston

Η αστυνομία ανέλαβε να μεταφέρει από και προς τα νοσοκομεία τους γιατρούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 1