Κόσμος

Νότια Κορέα – Βόρεια Κορέα: Θα ξεκινήσουν συνομιλίες εργασίας στις 15 Ιανουαρίου

Η Βόρεια Κορέα και η Νότια Κορέα συμφώνησαν να διεξαγάγουν στις 15 Ιανουαρίου συνομιλίες εργασίας στο Tongil Pavilion, στη βορειοκορεατική πλευρά του χωριού Πανμουντζόμ που βρίσκεται στη γραμμή εκεχειρίας, μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Το νοτιοκορεατικό υπουργείο Ενοποίησης είχε ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα ότι η Βόρεια Κορέα πρότεινε τη διεξαγωγή συνομιλιών για το ενδεχόμενο να στείλει τον βορειοκορεατικό θίασο παραστατικής τέχνης στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, που θα διεξαχθούν στη Νότια Κορέα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τζανίν Πιρό: Η «Δικαστής Τζανίν» από τα τηλεοπτικά στούντιο του Fox News στο γραφείο του εισαγγελέα της Ουάσινγκτον
Τη συνδέει βαθιά φιλιά με τον Τραμπ - Στην πρώτη του θητεία, ο Τραμπ απένειμε προεδρική χάρη στον πρώην σύζυγό της που είχε καταδικαστεί για φορολογικά αδικήματα
Τζανίν Πιρό