Κόσμος

Όσκαρ 2018: Οι εκπλήξεις στις υποψηφιότητες – Ποιοι έμειναν εκτός

Για πολλά λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ οι υποψηφιότητες για Όσκαρ έμειναν όνειρο. Ποιοι έκαναν όνειρα και διαψεύστηκαν.

Ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ δεν άκουσαν το όνομά τους στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2018.

Η Αντζελίνα Τζολί δεν κατάφερε να μπει στις υποψηφιότητες για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας με το “First They Killed My Father”.

Οι προσδοκίες διαψεύστηκαν και για τη Michelle Williams και τον James Franco. Η Michelle Williams ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα με τον ρόλο της ως Gail Getty στο δράμα του Ridley Scott.

Η Χρυσή Σφαίρα δεν θα φέρει Όσκαρ

Από την άλλη πλευρά ο James Franco φάνταζε φαβορί μετά τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στο “The Disaster Artist”. Η απουσία του από τις υποψηφιότητες για Όσκαρ έρχεται εν μέσω ισχυρισμών περί σεξουαλικών παραπτωμάτων του τις τελευταίες εβδομάδες.

Αλλά και ο Τομ Χανκς βρέθηκε εκτός υποψηφιοτήτων Α’ Ανδρικού Ρόλου για το The Post, όπως και η Judi Dench έμεινε εκτός Α’ γυναικείου Ρόλου για το Victoria & Abdul.

Έκπληξη για πολλούς ήταν η απουσία του Steven Spielberg για το The Post και του Martin McDonagh για το Three Billboards Outside Ebbing Missouri από την κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
3