Πολιτική

Γεωργιάδης: Θα κάνω μήνυση στον Παπαγγελόπουλο – Θα πάει φυλακή

Στην αντεπίθεση για το θέμα της Novartis περνάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως θα μηνύσει τον υπουργό, αλλά και την αρμόδια εισαγγελέα για παραβίαση του Συντάγματος.

Εάν έγινε άτυπη ενημέρωση από την εισαγγελέα προς τον υπουργό τότε θα ασκήσω μήνυση εναντίον τους, θα πάνε φυλακή, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στον φάκελο για το θέμα της Novartis ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” πως η αναφορά Παπαγγελόπουλου σε μερική άτυπη ενημέρωσή του από την εισαγγελέα σημαίνει πως υπήρξε κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, τονίζοντας ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση τόσο κατά του υπουργού, όσο και κατά της λειτουργού της Δικαιοσύνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δήλωσε ότι “είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους”.

Δείτε τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση Novartis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για την κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς: «Αν ψάχνει υπαίτιους ας κοιτάξει στον καθρέφτη του»
«Ο πρωθυπουργός εργαλειοποίησε την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία για να εμποδίσει τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει τυχόν ευθύνες των υπουργών του», υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, η Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ
Ο Μητσοτάκης απάντησε έμμεσα στον Καραμανλή για τη Δικαιοσύνη: H αμφισβήτηση της εμπιστοσύνης μπορεί εύκολα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον να γίνει μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία στο μυαλό των πολιτών
«Το έργο της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης προωθείται με την εμπιστοσύνη σε αυτήν» τόνισε ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 81
Έρχεται «χρονοκόφτης» στη Βουλή - Πάνω από 7 ώρες κράτησε η συζήτηση για την εξωτερική πολιτική
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν αυτή που αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» στην υπέρβαση του προβλεπόμενου χρόνου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την εξωτερική πολιτική
Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την εξωτερική πολιτική