Πολιτική

Η πικρία του Παπαδημητρίου κατά την αποχώρηση του και η “αποθέωση” από Δραγασάκη

Ιδιαίτερα στενοχωρημένος ήταν ο Δημήτρης Παπαδημητρίου κατά την τελετή παράδοσης του υπουργείου Οικονομίας. Ο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος παρέδωσε τα ηνία του υπουργείου στον Γιάννη Δραγασάκη εμφανίστηκε ιδιαίτερα πικραμένος με αυτή την εξέλιξη.

Ο κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος παραιτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι η σύζυγος του λάμβανε επίδομα ενοικίου ύψους 1.000 ευρώ το μήνα, άφησε αιχμές για το “άδοξο” τέλος του από το υπουργείο Οικονομίας.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι φεύγει σε μία πολύ κρίσιμη οικονομική περίοδο κάτω από απρόσμενες καταστάσεις, χωρίς να έχει ολοκληρώσει το έργο του. Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει κάνει τα πάντα για να προσελκύσει Έλληνες επενδυτές και επί της ουσίας με το έργο το δικό του άλλαξε το πρόσημο στην ανάπτυξη της χώρας.

“Αποθέωση” Δραγασάκη

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Δραγασάκης τόνισε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν ήρθε στην Ελλάδα ούτε για χρήματα ούτε για δόξα. Ο ίδιος ανέφερε πως ίσως φέρει και εκείνος ευθύνη που ο κ. Παπαδημητρίου και η κ. Αντωνοπούλου ανέλαβαν αυτές τις θέσεις, καθώς “πριν γίνουμε κυβέρνηση, ως ΣΥΡΙΖΑ ψάχναμε με αγωνία ανθρώπους που θα τεκμηρίωναν μια διαφορετικότητα για τη χώρα”.

Ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι πρέπει «να δουλέψουμε συλλογικά» λέγοντας ότι «έχω μάθει να δουλεύω ως μέρος μιας ομάδας ακόμα και όταν δεν υπάρχει ομάδα».

«Πρέπει να υπάρξει επιτάχυνση και όχι μόνο ανάπτυξη γιατί έχουμε χάσει πολύ πλούτο» συμπλήρωσε ο κ. Δραγασάκης.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες