Κόσμος

Συναγερμός στο κολέγιο Utica της Νέας Υόρκης!

- "Υπάρχει απειλή" αναφέρει σε ανακοίνωσή το κολέγιο - "Μείνετε σε ασφαλές μέρος" - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στο κολέγιο Utica της Νέας Υόρκης, που έχει εκδώσει προειδοποίηση σε όλους τους φοιτητές να παραμείνουν εντός του κτιρίου, καθώς “υπάρχει απειλή”.

Αναλυτικότερα στην ενημέρωσή του το κολέγιο ζητά από τους σπουδαστές να μείνουν σε ασφαλές μέρος και σε περίπτωση που βρίσκονται σε κοινόχρηστο χώρο να βρουν άμεσα καταφύγιο.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η απειλή και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. Πάντως, το κολέγιο διαψεύδει ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Υπεύθυνοι ασφαλείας του κολεγίου ενημέρωσαν πως στους χώρους του ιδρύματος θα βρεθούν άμεσα ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να διευκολύνουν την ασφαλή αποχώρηση των σπουδαστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάφος του στόλου για τη Γάζα καταγγέλλει χτύπημα από drone στην Τυνησία – Στη φλοτίλλα συμμετέχει και η Γκρέτα Τούνμπεργκ
Η Global Sumud Flotilla καταγγέλλει επίθεση με στόχο να σαμποταριστεί η αποστολή της προς τη Γάζα, ενώ οι τυνησιακές αρχές κάνουν λόγο για τυχαία πυρκαγιά
Ένα σκάφος της Global Sumud flotilla
Νέα εντολή εκκένωσης στη Γάζα εν όψει χερσαίας επιχείρησης στου ισραηλινού στρατού - «Φύγετε τώρα», λέει ο Νετανιάχου
Ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε τη Δευτέρα ακόμη μία πολυκατοικία στη Γάζα -την τέταρτη σε διάστημα 3 ημερών- η οποία θεωρείται το τελευταίο προπύργιο της Χαμάς στην περιοχή
ισραηλινό τανκ
Το παραλήρημα του Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: «Αν κάποιος έχει καβγαδάκι με τη γυναίκα του, λένε πως διέπραξε έγκλημα»
Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές για την εγκληματικότητα. ισχυρίστηκε πως οι πολιτικοί αντίπαλοί του βάλθηκαν να παραφουσκώνουν τις στατιστικές για την εγκληματικότητα για να αμαυρώσουν την εικόνα του.
Ντόναλντ Τραμπ 1
Ο Εμανουέλ Μακρόν σε αγώνα δρόμου για να σώσει την πενταετία του μετά την πτώση της κυβέρνησης
Ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αδύνατη εξίσωση: να βρει γρήγορα έναν πρωθυπουργό ικανό να κρατήσει τον δημοσιονομικό προσανατολισμό και να σώσει την πενταετία του αναλύουν η Figaro και η Le Temps
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουελ Μακρόν