Κόσμος

Μολδαβία: Τους ανατίναξε επειδή… δεν του πούλησαν αλκοόλ! Νεκρός και ο δράστης

Σε έναν... διαπληκτισμό για πώληση αλκοόλ οφείλεται η τραγωδία στην Μολδαβία, όπου δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν στο Τσιτσινάου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν όταν η ταμίας ενός μαγαζιού αρνήθηκε να πουλήσει αλκοόλ σε δύο άνδρες.

Αποτέλεσμα ήταν ένας από αυτούς να αντιδράσει πετώντας… χειροβομβίδα, στοιχίζοντας τις ζωές σε δύο ανθρώπους, μεταξύ  Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι σε ένα μικρό παντοπωλείο στο κέντρο της μολδαβικής πρωτεύουσας.

Ο επικεφαλής του γραφείου έρευνας της αστυνομίας, Αλεξάντρ Πανζάρι, δήλωσε από την πλευρά του πως ο άνδρας καβγάδισε με την ταμία γιατί ήθελε να φύγει χωρίς να πληρώσει για δέκα πακέτα τσιγάρα που πήρε.

«Φεύγοντας από το κατάστημα, άφησε να πέσει μια χειροβομβίδα που εξερράγη στην είσοδο. Ο άνδρας αυτός είναι νεκρός και σκοτώθηκε άλλος ένας άνθρωπος», διευκρίνισε ο Πανζάρι σε συνέντευξη Τύπου.

Δεν διευκρίνισε αν οι δύο άνδρες ήταν σε κατάσταση μέθης. «Διεξάγεται έρευνα», ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επτά χωρών συνεχίζουν στην Ουάσινγκτον τις συνομιλίες τους για την Ουκρανία
Αξιωματούχος είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γιατί το θέμα των εγγυήσεων ασφαλείας δεν συζητήθηκε λεπτομερώς στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε νωρίτερα
ΝΑΤΟ
New York Times: Χιλιάδες παιδιά εξαφανισμένα στα ορφανοτροφεία του καθεστώτος Άσαντ στην Συρία
Έρευνα αποκαλύπτει πώς χιλιάδες παιδιά αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους από τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και τοποθετήθηκαν σε ορφανοτροφεία, μερικές φορές με τη βοήθεια της διεθνούς ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS
Καπνοί στην Δαμασκό
Η εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με το Νόμπελ Ειρήνης διαμορφώνει πλέον τη διπλωματία του
Ο Αμερικανός πρόεδρος βάζει όλη του την ενέργεια στο να κερδίσει τη διάσημη διάκριση που απέσπασε το 2009 ο Μπαράκ Ομπάμα – Μια εμμονή που επηρεάζει σήμερα τις διπλωματικές του επιλογές, αναλύει η ελβετική εφημερίδα Le Temps
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ 3