Κόσμος

Απειλές Γιλντιρίμ σε Ευρώπη: Αν ανοίξουμε τα σύνορα θα βρείτε τον μπελά σας

Το γνωστό τροπάριο των απειλών προς την ΕΕ "έψαλλε" και πάλι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ μιλώντας στην βοσνιακή τηλεόραση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Γιλντιρίμ, μιλώντας στην βοσνιακή τηλεόραση είπε αναφερόμενος στις επιχειρήσεις της Τουρκίας σε Συριακό έδαφος ότι εμείς φυλάμε τα σύνορα του ΝΑΤΟ. Είπε ακόμα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ Μανώλη Κωστίδη, ότι η Τουρκία είναι αυτή  που εμποδίζει την πορεία των προσφύγων και των μεταναστών προς την Ευρώπη και πρόσθεσε ότι στην ΕΕ δεν θέλουν να περάσουν μόνο πρόσφυγες. «Αν τους αφήσουμε θα περάσουν και τρομοκράτες», είπε και πρόσθεσε: «Τότε η Ευρώπη θα βρει τον μπελά της».

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ είπε ακόμα ότι η Ευρώπη αντί να κατακρίνει την Τουρκία θα πρέπει να την ευχαριστεί…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 16χρονος ύποπτος για τον θάνατο τριών ανθρώπων από πυροβολισμούς στην Ουψάλα της Σουηδίας
Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει εάν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνδέεται με τον πόλεμο των συμμοριών που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία
Συνελήφθη ύποπτος για τους πυροβολισμούς στην Ουψάλα της Σουηδίας