Κόσμος

Γάζα: H “αποκαθήλωση” του Ραφαέλο στη σύγχρονη πραγματικότητα

Μια συγκλονιστική εικόνα από τις αναταραχές στη Λωρίδα της Γάζας κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες τρεις μέρες. Η φωτογραφία όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω δείχνει έναν Παλαιστίνιο που χτυπήθηκε θανάσιμα στις διαδηλώσεις που ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες να βρίσκεται στην αγκαλιά των συναγωνιστών του.

Αν προσέξει κανείς τη φωτογραφία αυτή με τη δεύτερη ματιά, μπορεί να δει την απίστευτη ομοιότητα με το έργο του ζωγράφου Ραφαέλο “Απoκαθήλωση”, το οποίο απεικονίζει το θείο δράμα του Κυρίου.

Περισσότερα στο onalert

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στους ηγέτες των 27 μελών της ΕΕ: Τον Ιανουάριο η υπογραφή της Mercosur
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζιόρτζια Μελόνη, ζήτησε την αναβολή για να καθησυχάσει τους αγρότες, ενώ αρκετές χώρες που υποστηρίζουν τη συμφωνία, προειδοποίησαν ότι περαιτέρω καθυστέρηση, θα μπορούσε να καταστρέψει το εμπορικό deal
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν