Πολιτική

Παππάς για Μητσοτάκη: Εξαγγέλλει έργα που… ήδη γίνονται

"Ψηφιακά έργα που... ήδη υλοποιούνται εξήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ", ανέφερε ο Νίκος Παππάς με αφορμή ομιλία του κ. Μητσοτάκη.

«Ο πιο αποτυχημένος Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που γνώρισε ποτέ ο τόπος, αφού έκανε μια δειλή και ανεπαρκή αυτοκριτική, εξήγγειλε σήμερα ψηφιακά έργα που ήδη υλοποιούνται» ανέφερε με γραπτή ανακοίνωσή του ο κ. Παππάς.

Τόνισε πως “η ΝΔ και ο αρχηγός της, ως εγγυητές της διατήρησης των ανισοτήτων, το μόνο που ξέρουν να υλοποιούν είναι απολύσεις. Τίποτα άλλο. Όλοι το ξέρουμε, δεν γεννηθήκαμε εχθές. Η κυβέρνηση» κατέληξε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, «επιμένει να εργάζεται πάνω σε ένα συγκροτημένο σχέδιο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Για να φέρει Το Αύριο, Σήμερα για Όλους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο – Θα ήθελα ο Τραμπ να βγάλει λόγο στην Ακρόπολη
Για την συμμαχία Αθήνας και Ουάσινγκτον τόνισε πως οι δυο χώρες «έχουν εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και γεωπολιτικά το σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για τις ΗΠΑ»
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 38