Πολιτική

Σκοπιανό ώρα μηδέν: Οι επόμενες κινήσεις του Πάνου Καμμένου

Την ώρα που όλοι περιμένουν το δευτερο τηλεφώνημα ανάμεσα στους πρωθυπουργούς Ελλάδας και Σκοπίων και ίσως το κλείσιμο της συμφωνίας για το θέμα της ονομασίας, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημα ανακοινωνόταν συνέντευξη Τύπου από τον κύριο Καμμένο για το πρωί της Τρίτης (12.06.2018) στα γραφεία των ΑΝΕΛ.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων: “Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος”.

Η συνοχή της κυβέρνησης

Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι οι ΑΝΕΛ έχουν διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να δεχτούν στο όνομα τη λέξη Μακεδονία. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr διαμηνύουν επίσης ότι δεν κινδυνεύει η συνοχή της κυβέρνησης και ούτε και πρόκειται να ρίξουν την κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ.

Επίσης στο ερώτημα τι πρόκειται να συμβεί όταν θα χρειαστεί ο Πάνος Καμμενος να εκπροσωπήσει την χώρα στην Συνοδο του ΝΑΤΟ, διευκρινιζόταν ότι τα θέματα αυτά δεν τα χειρίζεται η σύνοδος των υπουργών Άμυνας, αλλά των Υπουργών Εξωτερικων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 39
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221