Πολιτική

Στο Λονδίνο ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα – Θα δει Μέι, Κόρμπιν

Κατά την επίσκεψη του στην πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και τον αρχηγό των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν. Ο κ. Τσίπρας θα έχει επίσης σειρά άλλων επαφών, ενώ θα απευθύνει ομιλία και στο London Business School.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα (25.06.2018) στις 16.00 τοπική ώρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας, Γρηγόριο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (18.00) θα συναντηθεί με νέους Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται στο Λονδίνο.

Τσίπρας στο νούμερο 10 της Downing Street

Την Τρίτη (26.06.2018), ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας Τερέζα Μέι στο νούμερο 10 της Downing Street. Αργότερα την ίδια ημέρα θα δει τον επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Την Τετάρτη (27.06.2018) το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στο London Business School.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
49