Πολιτική

Κύκλοι ΑΝΕΛ απαντούν στη Νέα Δημοκρατία: Η αποστασία επαναλαμβάνεται ως φάρσα!

Μετασεισμικές δονήσεις προκαλεί στο πολιτικό σκηνικό η κίνηση του Γ. Λαζαρίδη να εγκαταλείψει σήμερα τους ΑΝΕΛ, αλλά να μην επιστρέψει την έδρα, ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την κυβερνητική πλειοψηφία με μόλις 152 βουλευτές. Πυρά για παρότρυνση σε αποστασία εξαπολύουν με ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ στη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, κύκλοι των ΑΝΕΛ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ανέφεραν απόψε τα εξής:

Ο Κυριάκος Σαμαράς στηρίζει τον Συμπιλίδη. Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η αποστασία καθιερώνεται σαν πολιτική πρακτική“.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το non paper που εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι το Μαξίμου, με αφορμή την αποχώρηση του κυβερνητικού βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη.

ΑΝΕΛ – Κουΐκ: Γ. Λαζαρίδης, Γ. Συμπιλίδης = Βίοι Παράλληλοι

Στην εκτίμηση πως σε αυτή την κυβέρνηση δεν πρόκειται να βρεθεί Συμπιλίδης (σ.σ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που ακολούθησε στην Πολιτική Άνοιξη τον Αντώνη Σαμαρά, ρίχνοντας την κυβέρνηση του Κων/νου Μητσοτάκη) προχώρησε νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουΐκ. Παράλληλα άφησε αιχμές για ασφυκτικές πιέσεις κατά βουλευτών των ΑΝΕΛ από την ηγετική ομάδα της οδού Πειραιώς κι από τα φιλικά της ΜΜΕ.

“Αυτή η ακροδεξιά παρέα του Μοσχάτου δεν καταλαβαίνει κάτι: ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν περάσει πολύ- πολύ χειρότερα και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος τέσσερα χρόνια, και ιδίως τα δύο τελευταία χτυπιέται κάτω σαν το χταπόδι από τα γνωστά συγκροτήματα δεν πρόκειται να λυγίσει, και αυτό που είπε στο Ζάππειο προχθές θα το κρατήσει ως λόγο τιμής” κατέληξε ο Τέρενς Κουΐκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 135
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4