Κόσμος

Νέο ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Λιβύης – 114 αγνοούμενους

Νέο ναυάγιο σημειώθηκε στα ανοικτά της Λιβύης, με 114 αγνοούμενους, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι διασωθέντες είναι 16, και μεταφέρθηκαν λίγο νωρίτερα στην Τρίπολη. Συνολικά, αποβιβάσθηκαν σήμερα στην λιβυκή πρωτεύουσα, 276 μετανάστες και πρόσφυγες που διασώθηκαν σε διάφορες επιχειρήσεις.

Στην παρούσα φάση, πλέον, την ευθύνη για τις επιχειρήσεις αυτές, στην λιβυκή ζώνη έρευνας και διάσωσης, έχει μόνον η λιβυκή ακτοφυλακή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr