Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Άνιστον: Ξέσπασε για το θέμα των παιδιών – «Δεν είμαι ράκος μετά τον χωρισμό»

Τζένιφερ Άνιστον Τζάστιν Θερού

Η προσωπική ζωή της Τζένιφερ Άνιστον συνεχίζει να απασχολεί και να γίνεται πρωτοσέλιδο στα περιοδικά.

Αυτή τη φορά η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε μια από τις πιο ειλικρινείς της συνεντεύξεις για την προσωπική της ζωή. Μετά από χρόνια εικασιών, η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε να μιλήσει για το θέμα των παιδιών και να απαντήσει σε όλους.

“Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι να αναπαραχθώ” σημείωσε η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στο In Style. Αποκάλυψε επίσης ότι δεν είναι ράκος μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Θερού.

Υπαινίχθηκε ότι ίσως ένα ιατρικό θέμα να έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι δεν έμεινε ποτέ έγκυος. Θεωρεί άδικο το γεγονός ότι οι γυναίκες που δεν κάνουν οικογένεια θεωρούνται “κατεστραμμένα αγαθά”.

“Είναι πολύ τρελό. Οι παρερμηνείες ότι “η Τζένιφερ Άνιστον δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα” και “η Τζένιφερ αρνείται να κάνει παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της”. Ή ότι είμαι πολύ θλιμένη και συντετριμμένη. Πρώτα και με όλο τον σεβασμό δεν είμαι συντετριμμένη” είπε η Τζένιφερ Άνιστον που χώρισε νωρίτερα μέσα στον χρόνο και είναι στις διαδικασίες διαζυγίου.

“Και δεύτερον, είναι απερίσκπετες υποθέσεις. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες” σημειώνει αναφερόμενη στο ξεκίνημα μιας οικογένειας. Η λαμπερή ηθοποιός έχει χτυπηθεί ανελέητα επειδή δεν έχει κάνει παιδιά σε αντίθεση με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί που απέκτησαν 6 παιδιά. “Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι το θέμα για τον σύντροφό μου και εμένα”.

Άνιστον: «Δεν ξέρουν τι έχω περάσει»

“Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά” σημείωσε, υπονοώντας ότι ίσως είχε δυσκολία να συλλάβει παιδί. “Υπάρχει πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες και αν δεν γίνουν τότε θεωρούνται κατεστραμμένα αγαθά. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι να αναπαραχθώ. Ίσως να είμαι προορισμένη για άλλα πράγματα” υπογράμμισε.

Η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρθηκε και στο ζήτημα του σεξισμού στο Χόλιγουντ. “Σίγουρα είχα το δικό μου μερίδιο σεξισμού στα ΜΜΕ. Οι γυναίκες χτυπιούνται για την εμφάνισή τους, τα ρούχα τους και επιφανειακά πράγματα. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι στο Χόλιγουντ, η γυναίκα είναι που περιφρονείται. Που μένει λυπημένη και μόνη. Είναι η αποτυχημένη. Αυτό συμβαίνει”.

Μίλησε και για την παρενόχληση στον χώρο εργασίας. “Είχα σίγουρα κάποιες κινήσεις από ηθοποιούς και το χειρίστηκα με το να φύγω. Ποτέ δεν είχα κάποιον σε θέση εξουσίας που να με κάνει να νιώσω άβολα και να το εκμεταλλευτεί. Με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα οι γυναίκες”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις