Κόσμος

Ξέχασαν 3χρονο κοριτσάκι μέσα στο σχολικό και πέθανε από ασφυξία!

Ένα κοριτσάκι τριών ετών υπέκυψε εξαιτίας της ζέστης αφού έμεινε ξεχασμένο επί οκτώ ώρες μέσα σ' ένα σχολικό λεωφορείο!

«Το κοριτσάκι υπέκυψε εξαιτίας έλλειψης οξυγόνου και της ζέστης» που επικρατούσε μέσα στο σχολικό, διευκρινίσθηκε από την ίδια πηγή, η οποία επικαλέσθηκε τους γιατρούς.

Ο 23χρονος οδηγός του σχολικού συνελήφθη και παραδέχθηκε πως δεν έλεγξε αν όλα τα παιδιά είχαν βγει από το λεωφορείο εκείνο το πρωί, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μόντρι Κονγκουατμάι, επικεφαλής της αστυνομίας της περιφέρειας Σάι Μπούρι (νότια Ταϊλάνδη).

Σύμφωνα με τις αρχές, στο διάστημα από το 2012 έως το 2016, 13 παιδιά έμειναν ξεχασμένα μέσα σε οχήματα στην Ταϊλάνδη. Έξι απ’ αυτά έχασαν τη ζωή τους.

Τον Ιούνιο, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι υπέκυψε στην επαρχία Χον Καέν (βόρεια Ταϊλάνδη) αφού το είχαν ξεχάσει για πολλές ώρες μέσα σ’ ένα σχολικό λεωφορείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Εξάγωνο συμμαχιών με Ελλάδα και Κύπρο ενάντια στους ριζοσπάστες εχθρούς της Μέσης Ανατολής»
«Τόσο ο ριζοσπαστικός σιιτικός άξονας, τον οποίο έχουμε χτυπήσει πολύ σκληρά, όσο και ο αναδυόμενος, ο ριζοσπαστικός σουνιτικός» είναι κατά τον Νετανιάχου οι αντίπαλοι του Ισραήλ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου 9
Μεξικό: Ο στρατός σκότωσε τον πανίσχυρο βαρόνο ναρκωτικών, Νεμέσιο Οσεγκέρα – Ταραχές στο Χαλίσκο και το Μιτσοακάν
Ήταν αρχηγός σε ένα από τα βιαιότερα καρτέλ στο Μεξικό σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - Πρόσφατα η Ουάσινγκτον το χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση»
REUTERS 5
New York Times: Ο Χαμενεΐ προετοιμάζει το Ιράν για πιθανή επίθεση των ΗΠΑ – Οι οδηγίες, τα σχέδια διαδοχής και η εσωτερική καταστολή
«Δεν επιδιώκουμε τον πόλεμο και δεν θα ξεκινήσουμε τον πόλεμο. Αλλά αν μας τον επιβάλουν, θα ανταποκριθούμε», τονίζει ο διάδοχος του Πεζεσκιάν για την προεδρία του Ιράν, Λαριτζάνι
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ