Κόσμος

Μέσα στο αεροπλάνο του τρόμου! Έτρεχε αίμα από τις μύτες και τα αυτιά επιβατών [video]

- Συγκλονίζουν οι εικόνες μέσα από το αεροπλάνο της Jet Airways - 30 από τους επιβάτες άρχισαν να ματώνουν από την μύτη και τα αυτιά - Το πλήρωμα είχε ξεχάσει να ενεργοποιήσει το σύστημα συμπίεσης της καμπίνας!

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες πτήσης της Jet Airways που εκτελούσε εσωτερικό δρομολόγιο στην Ινδία. Περίπου τριάντα από αυτούς, είδαν αίμα να τρέχει από τις μύτες και τα αφτιά τους. Κι αυτό, γιατί το πλήρωμα ξέχασε να ενεργοποιήσει το σύστημα συμπίεσης της καμπίνας, αναγκάζοντας την πτήση να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από όπου απογειώθηκε.

Το αεροπλάνο της εταιρείας Jet Airways, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μουμπάι – Ζαϊπούρ και μετέφερε 166 ανθρώπους, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από το οποίο αναχώρησε τρία τέταρτα της ώρας μετά την απογείωσή του το πρωί, μετά την εμφάνιση των ανησυχητικών συμπτωμάτων στους επιβάτες.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τη νεκρική σιωπή που επικρατεί στην καμπίνα όπου οι επιβάτες φορούν τις μάσκες οξυγόνου που έπεσαν μπροστά τους.

Δείτε το

https://twitter.com/apnnewsindia/status/1042629055361691648

«Κατάσταση πανικού εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος στο @jetways 9W 0697 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μουμπάι- Ζαϊπούρ. Η πτήση επέστρεψε στη Μουμπάι έπειτα από 45 λεπτά. Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς, μεταξύ των οποίων και εγώ», έγραψε στο Twitter ο Νταρσάκ Χάτι, ένας επιβάτης.

Γιατροί εξέτασαν τους επιβάτες που εμφάνισαν τα συμπτώματα μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

Η πολιτική αεροπορία στην Ινδία έχει γνωρίσει αρκετά περίεργα περιστατικά. Τον Ιανουάριο η ίδια εταιρεία, η Jet Airways, έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο πιλότους της επειδή εν ώρα πτήσης εγκατέλειψαν και οι δύο για λίγο το πιλοτήριο στη διάρκεια ενός καυγά που είχαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα