Κόσμος

Κακοκαιρία στην Ιταλία: Την παρέσυραν ορμητικά νερά – Γλίτωσαν ο άντρας και οι κόρες της

Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας στη Σαρδηνία έχει πλήξει την ευρύτερη περιοχή της πόλης Κάλιαρι.

Μια γυναίκα εξήντα ετών αγνοείται και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες παρασύρθηκε από ορμητικά νερά, με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Πρόλαβαν να βγουν από το αυτοκίνητο

Ο σύζυγος και οι τρεις κόρες της αγνοούμενης γυναίκας κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και να σωθούν.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο συνεχίζει να βρέχει ασταμάτητα στην νοτιοανατολική Σαρδηνία. Η ιταλική Πολιτική Προστασία δέχθηκε εκατοντάδες εκκλήσεις σε βοήθεια και πενήντα επτά άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Οι συνεχείς νεροποντές, τέλος, προκάλεσαν την κατάρρευση ενός μέρους της γέφυρας που συνδέει την περιοχή του Κάλιαρι με εκείνη του Καποτέρρα, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν θύματα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: ΝΑΤΟ και ΕΕ ανησυχούν για την ανάληψη της προεδρίας από την Κύπρο λόγω των εντάσεων με την Τουρκία
«Είμαστε πολύ ανήσυχοι» ότι η Κύπρος θα επιτρέψει η εχθρικότητά της προς την Τουρκία να επηρεάσει τις αμυντικές προτεραιότητες της Ευρώπης, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος
Σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυματίζουν έξω από το κτίριο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες