Πολιτική

Τσίπρας: Δεν θα κοπούν οι συντάξεις

Στο θέμα της περικοπής ή μη των συντάξεων αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και στο γεγονός ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που έλαβαν επιστολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με το προσχέδιο του προϋπολογισμού τους που κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας.

Απευθυνόμενος στο Νίκο Κοτζιά στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών, ο πρωθυπουργός είπε: «Φεύγεις σε μια ημέρα χαράς για την εξωτερική μας πολιτική, μια ημέρα χαράς, διότι όχι μόνο ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση μιας ιστορικής συμφωνίας με τους γείτονες μας (σ.σ.της πΓΔΜ) που ανοίγει μια προοπτική ευημερίας και ειρήνευσης στην περιοχή μας αλλά και γιατί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τον ελληνικό προϋπολογισμό χωρίς περικοπές στις συντάξεις, μετά από οκτώ χρόνια λιτότητας, πράγμα το οποίο ανοίγει τον δρόμο για πιο αισιόδοξες μέρες για τον ελληνικό λαό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78